Arkan: "Sadece sahada değil..."
Galatasaray yöneticisi Refik Arkan, 19. şampiyonluk sonrasında değerlendirmelerde bulundu.
Anadolu Ajansı
Arkan, Sivasspor'u 4-2 yenerek şampiyonluklarını ilan ettikleri maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Çok zorlu geçti ama Galatasaray, takımıyla, yönetimi ve hocasıyla bir bütün olarak bu mücadeleyi sürdürdü. Burada sadece sahada değil, başka mücadeleler de vermek zorunda kaldık. Bugünlere geldiğimiz için çok mutluyuz" diye konuştu.
Refik Arkan, şampiyonluk kupasını ligin son haftasındaki Trabzonspor maçından sonra alacaklarını anlatarak, "Kural neyse odur. Biz kuralları uygularız, hiçbir itirazımız yok" ifadelerini kullandı.
Bir gazetecinin "Galatasaray'ın saha dışında iyi çalıştığına yönelik söylemler var. Bu konuda ne düşünüyorsunuz-" şeklindeki sorusu üzerine Arkan, "Kimlerin ne yaptığını herkes biliyor. Alnımızın akıyla şampiyon olduk. Taraftarımız artık bu şampiyonluklarla tatmin olmuyor. Mutlaka yurt dışında da şampiyonluk elde etmemiz lazım" değerlendirmesinde bulundu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Chelsea, Milan karşısında rahat galibiyet aldı

River Plate, Thiago Almada'yı kadrosuna kattı

Ferran Torres PSG yolunda! 50 milyon euroluk transfer

Zeki Çelik'ten transfer ve Kenan Yıldız itirafı!

Hakan Çalhanoğlu'ndan geleceği için açıklama

Liverpool'da anlaşma tamam: Ronald Araujo

Manchester City'de mutlu son: Geronimo Rulli

Sergej Jakirovic'ten Premier Lig, Acun Ilıcalı ve Türkiye açıklaması!

Cristian Romero transferinde dev yarış: Inter, Atletico Madrid ve Arsenal

Manchester City, Barcelona'nın Rodri teklifini reddetti!




























