Arjantin'de büyük endişe: Lionel Messi
Lionel Messi, Inter Miami'nin Philadelphia ile oynadığı maçın 72. dakikasında sol uyluğunu tutarak değişiklik talep etti. Milyonlarca Arjantinli'nin yüreği ağzına geldi.
Arjantin'de Dünya Kupası öncesi Lionel Messi tedirginliği yaşandı.
Messi, Inter Miami'nin Philadelphia Union ile oynadığı maçın 72. dakikasında sol uyluk arkasını acı içinde tutarak oyuncu değişikliği talep etti ve doğrudan soyunma odasına gitti.
Bu görüntülerin ardından bir anda Arjantin basınında Messi'nin sakatlandığı ve Dünya Kupası'nda oynamasının zor olduğu iddiaları çıktı.
"SAKAT DEĞİL, ÇOK YORGUN!"
Maçın ardından konuşan Inter Miami Teknik Direktörü Guillermo Hoyos, "Herhangi bir sakatlığı işaret eden bir bilgi yok. Gerçekten çok yorulmuştu, oyundan çıkma isteği sadece yorgunluktan kaynaklandı. Saha çok ağırdı." dedi.
Messi'nin sol uyluğunu tutarak oyundan çıkmasının anlamı üzerine gelen ısrarlı sorulara karşı Hoyos, "Şüpheye düştüğünüzde risk almamak her zaman en iyisidir." ifadelerini kullandı.
DÜNYA KUPASI ÖNCESİ SON MAÇIYDI
Philadelphia maçı, Messi'nin 2026 Dünya Kupası hazırlıklarını tamamlayan Arjantin milli takımına katılmadan önce Inter Miami formasıyla oynadığı son maç oldu.
ARJANTİN 16 HAZİRAN'DA BAŞLAYACAK
Dünya Kupası şampiyonu Arjantin, 16 Haziran'da Cezayir ile oynayacağı maçla turnuvaya başlayacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester United'da soyunma odası krizi!

Arsenal'de Saka şoku! En az 6 hafta yok

PSG-Lyon maçına protesto engeli: Tarih değişti!

Adi Hütter'den Can Uzun'a eleştiri!

Aurelio De Laurentiis: "Araplar 3.5 milyar Euro verdi, satmadım!"

Enzo Maresca: "Haaland hazır olacak"

Manchester United'da kazan kaynıyor!

Bruno Fernandes'e hırsızlık şoku!

Inter'in Hakan Çalhanoğlu planı

Ajax'tan son dakikalarda gelen galibiyet!





















