Arıboğan bu sefer de Katar'da!
Avrupa Kulüpler Birliği Genel Kurulu'nda Galatasaray'dan yönetici Lütfi Arıboğan da katıldı.
Webaslan.com

Avrupa'daki futbol kulüplerini temsil eden birlik olan Avrupa Kulüpler Birliği, (European Club Association-ECA) Genel Kurulu Katar'da yapıldı.
Dünya futboluna ilişkin konuların ele alındığı toplantıya Galatasaray adına İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan katıldı.
Lutfi Arıboğan, aralarında Qatar 2022 FIFA Dünya Kupası Yüksek Komitesi Genel Sekreteri (Secretary General, Supreme Committee for the 2022 FIFA World Cup Qatar) Hassan Al Thawadi'nin de bulunduğu dünya futbolunun üst düzey temsilcileri ile gerçekleşen toplantı sırasında çeşitli temaslarda da bulundu.
153 üye kulübün temsil edildiği ve 10. kez düzenlenen Genel Kurul'da Avrupa Kulüpler Birliği'nin kuruluşunun beşinci yıldönümü de kutlandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Ronaldo'nun Diogo Jota'nın cenazesine katılmamasının nedeni belli oldu

West Ham, kalecisini Parma'da buldu

Mallorca'ya Barcelona'dan geliyor: Pablo Torre

Messi istedi, Inter Miami harekete geçti: Rodrigo De Paul

Bayern Münih'te talihsiz sakatlık: Jamal Musiala

Brighton'dan Maxim de Cuyper'e imza

Newcastle United, Scalvini'yi istiyor

Chelsea, Jamie Bynoe-Gittens'i resmen açıkladı!

Rashford ve Barcelona görüşmeleri başlıyor

Manchester United, Diego Leon'u açıkladı!
