Arena'nın yeni şifresi
Galatasarayımızın Schalke 04'e karşı oynadığı Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Türk Telekom Arena'da dağıtılan wi-fi şifresi gülümsetti.
Hürriyet
Devre arasında kadrosunu Didier Drogba ve Wesley Sneijder ile kuvvetlendiren Galatasaray, dünya basınının gündemine oturmuştu. şampiyonlar ligi son 16 turunda bugün Schalke’yi ağırlayan sarı-kırmızılı takımda Drogba ve Sneijder’in ilk 11’de yer alıp almayacağı da merak konusuydu. Açıklanan kadroda bu ikili maça başlayan 11’in içinde kendine yer buldu.
Basın odasında ise uluslararası ve Türk gazetecileri bir sürpriz bekliyordu. Gazetecilere verilen kablosuz internet şifresinde Fildişili yıldızın adı ve forma numarası yer aldı. Ellerine verilen kağıtta "Drogba!12" şifresi yazıyordu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Atletico Madrid'de Griezmann yerine Brandt

Athletic Bilbao'da Terzic ile sözlü anlaşma!

Barcelona'da Lamine Yamal sezonu kapattı

Arda Güler sakatlandı: Dünya Kupası tehlikesi

Barcelona kazandı ama Yamal'ı kaybetti!

Manchester City lider oldu, Burnley küme düştü!

PSG'den ligde rahat galibiyet!

Chelsea'de 114 yıl sonra kötü tablo: Ayrılık açıklandı!

Tottenham'dan kriz hamlesi: Psikolog aranıyor

Juventus, Alisson Becker'le söz kesti

























