Arena'da gizli eylem!..
Galatasaray - Juventus maçında tribünlerde bir eylem vardı. Greenpeace'in hareketinin detayları ortaya çıktı.
Webaslan.com
Galatasaray ile Juventus arasında Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan maç ilginç bir eyleme de sahne oldu.
Yoğun kar yağışı sebebiyle bir gün sonraya ertelenen ve güvenlik zaafı içinde olan maçta dünyaca ünlü çevreci örgütlerden Grenpeace grubu bir eylem yaptı. Hedefte yine Devler Ligi sponsoru Gazprom vardı.
Greenpeace üyeleri tribünlerden dev bir pankart açtı. Pankartta "Gazprom'u Kuzey Kutbu'ndan Şutla" yazılıydı. Pankartın açıldığı sırada taraftarların Greenpeace üyelerine yardımları da dikkatlerden kaçmadı.
Greenpeace üyelerinin bu eylemi maç esnasında yayıncı kuruluş tarafından ekrana getirilmediği için dikkat çekmezken, maçın ardından sosyal medya aracılığıyle eylem büyük ses getirdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester United'da orta saha için büyük plan!

Roma, Axel Disasi için harekete geçti

Lewandowski'den sürpriz karar!

Monaco'dan Ansu Fati için karar!

Arda Güler'in brüt ücreti İspanya'da tartışma yarattı

Arne Slot: "van de Ven kontrolsüz girdi"

Hojlund: "Harika bir karar böyle görünür"

Lothar Matthaus'tan Harry Kane'e övgü

Zirkzee, şarta bağlı opsiyonla Roma'ya doğru!

Davide Frattesi için 35 milyon euro
























