Arda'dan itiraf, "Dönmeyi düşündüm''

G.Saray'ın eski kaptanı Arda Turan, transfer döneminde reddedilmesi zor teklifler aldığını ve dönmeyi bile düşündüğünü söyledi.  

Bugün
Arda'dan itiraf, "Dönmeyi düşündüm''
Yaz döneminde adı Galatasaray'ın transfer gündeminden düşmeyen Arda Turan gelen astronomik tekliflere rağmen İspanyol ekibi Atletico Madrid’de kalmıştı.

O dönemde büyük kafa karışıklığı yaşayan yıldız futbolcu şimdilerde ise verdiği karardan son derece mutlu.

Arda Turan Mili Takım’ın Estonya yolculuğu öncesi kendisini ziyarete gelen yakın dostalarına yaptığı açıklamada İspanya’da kalma kararını değerlendirdi.

Yıldız futbolcunun yaz döneminde Türkiye’den reddedilmesi zor teklifler aldığını belirterek “Bir ara dönmeyi bile düşündüm. Ama o kadar para alırsanız sizden her hafta gol atmanızı, hep süper oynamanızı isteyecekler. Bu çok büyük bir baskı. Oysa İspanya’da 10 hafta gol atmasanız bile insanlar size sabır gösteriyor. Bu yüzden Atletico Madrid’de kalmaya karar verdim ve çok da doğru yaptım. Orada çok huzurluyum” dediği öğrenildi.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler