"Arda Turan, Ocak'ta Aslan olabilir"
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Atletico Madrid kulübü ile yaptığı görüşmeden olumlu sonuç aldığı iddia edildi.
Galatasaray eski futbolcusu Arda ile ocak ayı için söz kesti... Galatasaray Başkan Ünal Aysal'ın Ateletico Madrid kulüp başkanı ile bu konuda prensipte anlaştığı iddia edilirken, milli futbolcunun da Başkan Ünal Aysal'a "benim Türkiye'de Galatasaray'dan başka bir kulübe gitme şansınm yok, olamaz da'' dediği öğrenildi.
İki kulüp başkanı da bunun üzerine ocak ayında bu transferi tekrar konuşmak için sözleşirken, tek sorun Atletico Madrid hocasının Arda'yı bırakmama inadından vazgeçmemesi.
Bilindiği gibi bu transfer döneminde Galatasaray, Arda'yı tekrar almak için büyük uğraşlar vermiş ancak teknik direktör Simone'nin engeline takılmıştı.
Milli Takım kampında Arda Turan ile uzun uzun görüşme fırsatı bulan Fatih Terim'in eski futbolcusuna Şampiyonlar Ligi ile ilgili planlarını anlattığı ve kendisini takımda görmek istediğini söylediği öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'in Nico Paz planlaması!

Casemiro için transfer rekabeti!

Paris Saint-Germain'in lig maçına erteleme!

Rodri'den Real Madrid'e yeşil ışık!

Arsenal'den Khvicha Kvaratskhelia harekatı!

Yamal'ın babası Nasraoui: "Kalitesinin yüzde 20'sini göstermedi"

Xabi Alonso'nun Liverpool'a şartı!

Bayern Münih'ten Olise'nin geleceği hakkında açıklama!

Vinicius Junior'dan geleceği için açıklama!

La Liga'da ayın golü Arda Güler'den!
























