Arda Turan geldi ve konuştu!
Galatasaray'a geri dönmesi gündemde olan Arda Turan, Türkiye'ye döndü ve kendisine sorular yönelten gazetecilere ilginç bir cevap verdi.
Hürriyet
Elindeki tek bavulu ve giydiği takım elbisesiyle Atatürk Havalimanı’nda görüntülenen Turan, yine gazetecilerden köşe bucak kaçtı. Fotoğraflarının çekildiğini fark edilince “Yine yakalandık” diyerek tepkisini dile getirdi.
Havalimanındaki bazı yolcuların "Sakalların çok yakışmış! Karizma Arda !" diye seslenmesi üzerine yüzü gülen Arda Turan, Galatasaray ile tekrar anlaştığı şeklinde çıkan haberleri yanıtsız bıraktı.
Son dönemde ayrı tatil yaptığı nişanlısı Sinem Kobal’dan ayrıldığı iddialarına da cevap vermeyen Turan, "Türkiye’ye geri dönecek misiniz?" sorusuna ise "Magazinden kurtulmak için yurtdışına kaçtım. Ağzımdan konuşmuşum gibi yazmayın, yoksa yalanlarım" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Xabi Alonso, Chelsea ile anlaştı!

Federasyon Kupası Manchester City'nin

Bundesliga'da heyecan dolu son

Robert Lewandowski, Barcelona'ya veda etti!

Jose Mourinho, Real Madrid'e dönüyor!

Edin Dzeko'dan geleceği için açıklama!

Nottingham Forest'tan Vitor Pereira kararı

Bayern Münih, Manuel Neuer ile sözleşme uzattı

Middlesbrough'tan Southampton için men talebi!

Bernardo Silva: "Dünya Kupası'ndan önce transfer olmak istiyorum"

























