Arda Turan Galatasaray dileğini yineledi
Başakşehir ile sözleşmesini fesh ettikten sonra herhangi bir kulüple anlaşmayan Arda Turan, katıldığı sahur programında Galatasaray'a geri dönmeyi istediğini ve futbolu sarı kırmızılı kulüpte bırakma dileğini yineledi.

Katıldığı sahur programında konuşan Arda Turan koronavirüs sebebiyle yaşanan olumsuz tablonun dağılmasını dilerken Galatasaray sorularını da yanıtladı. Arda Turan açıklamasında sarı kırmızılı kulübün kendi camiası olduğunu ve futbolu bırakmak için yeniden kulübünde oynama isteğini yineledi.
Arda Turan'ın açıklamaları şu şekilde:
"Önce hayırlısıyla sağlığımıza kavuşalım. Daha sonra ikinci çocuğumu kucağıma almayı bekliyorum. Daha sonra ailemle konuşup bir karar vermek istiyorum. Her zaman söylüyorum, beni yetiştiren yer, benim camiam, benim yuvam. Her zaman ilk tercihim Galatasaray'da oynamak, Galatasaray'da bitirmek. Her şey nasip"
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester United, San Mames'te final ateşini yaktı!

Chelsea, Konferans Ligi'nde finale çok yakın!

Thierry Henry'den deplasman golü tepkisi!

Real Madrid TV'den hakem atamasına tepki!

İtalya'daki soruşturmada Hakan Çalhanoğlu'na ceza!

Barcelona'da Kounde, 3 hafta yok!

Maurizio Sarri, Milan'a imza atabilir!

Jamie Carragher: "Yamal, aynı Messi gibi!"

Sandro Tonali, Newcastle'da kalmak istiyor

Francesco Farioli'den Roma'ya ret!
