Antonio Conte: "Tottenham, beni gönderebilir"
Tottenham Teknik Direktörü Antonio Conte, İngiliz ekibindeki geleceği hakkında konuştu.
İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham'ın Şampiyonlar Ligi'nde Milan'a elenmesinin ardından Antoni Conte açıklamalarda bulundu.
53 yaşındaki İtalyan teknik adam, Milan'a elendikleri için hayal kırıklığı yaşadıklarını anacak başarı için sabır gerektiğini vurguladı.
Tottenham'ın durumuyla ilgili konuşan Antonio Conte "Aslına bakarsak Milan ve Tottenham, tarihsel açıdan iki farklı kulüp. Onlar geçen sene İtalya'da Serie A'yı kazanırken, biz mucize eseri ligde ilk 4'e girdik. İnsanlar rekabetçi olmak için 13-14 ayın yeterli olduğunu düşünüyorsa, yanılıyorlar. Geçen yıl Avrupa Konferans Ligi'nde oynadık ve grup aşamalarından çıkamadı. Rekabetçi olmak istiyorsak savaşmalıyız. Taraftarlar için gerçekten üzgünüm ama galibiyeti icat edemeyiz. Bunu bilmek ve bir gün bir kupanın bize gelmesi gibi bir mucize beklememek önemlidir. Sabırlı olmalıyız." açıklamasını yaptı.
Geleceğiyle ilgili de konuşan Conte "Tottenham ile sözleşmem sezon sonunda bitiyor. Kim bilir... Belki de hayal kırıklığına uğradılar ve sezon bitmeden beni gönderebilirler." ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Lazio'nun zirve inadı sürüyor!

Fabian Hürzeler'den takımına övgü

İspanya'da Arda Güler için büyük övgü

Hansi Flick'ten "El Clasico" yenilgisi sonrası flaş itiraf!

Valverde'den sakatlık açıklaması: "Tedbir amaçlıydı"

Pedri: "La Liga şampiyonluğu bir maçla kazanılmaz!"

Kylian Mbappe: "Yetenek yok diyenler yalancıdır!"

Real Madrid'in Arda Güler paylaşımına milli yıldızdan yanıt!

Jose Mourinho'dan VAR tepkisi: "Barça'ya kırmızı çıkmadı"

Juventus'a galibiyet için bir devre yetti






















