Antoine Griezmann, MLS yolcusu!
MLS ekiplerinden Orlando City, Atletico Madrid forması giyen 34 yaşındaki Antoine Griezmann'ı kadrosuna katmak istiyor.
Atletico Madrid forması giyen Antoine Griezmann'ın sezon sona ermeden takımdan ayrılabileceği öne sürüldü.
The Athletic'in haberine göre MLS ekiplerinden Orlando City, 34 yaşındaki oyuncuyla ileri düzeyde görüşmelerde bulunuyor.
Transfer penceresinin 26 Mart'a kadar açık olduğu ABD'de, Orlando'nun Griezmann'ı kadrosuna katabileceği belirtildi.
Haberde, 34 yaşındaki futbolcunun Amerikan sporlarının büyük bir hayranı olarak bilindiği ve bir gün MLS'te oynamak istediğini de hiç gizlemediği vurgulandı.
Öte yandan Orlando'nun sportif direktörü Ricardo Moreira'nın görüşmeler için kısa süre önce Madrid'e geldiği aktarıldı.
G.SARAY'LA DA ANILMIŞTI
Fransız yıldızın adı kış transfer döneminde Galatasaray ile de anılmıştı. Sarı-kırmızılıların oyuncunun durumunu yakından takip ettiği ileri sürülmüş, ancak transfer somut bir aşamaya ulaşmamıştı.
35 MAÇTA 12 GOL, 2 ASİST
Atletico Madrid ile Haziran 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan Griezmann, 35 maç forma giydi ve 12 gol, 2 asistlik performans sergiledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'den Real Sociedad'a karşı 4 gollü zafer!

Ollie Watkins, Al-Hilal yolcusu!

Newcastle United, Nico Gonzalez'i açıkladı

Aston Villa, Nicolas Jackson'u kadrosuna katıyor

PSG'de Ousmane Dembele'ye yeni sözleşme

Chelsea'ye Emiliano Martinez önerisi

Como, Willy Kambwala'yı duyurdu!

Manchester City'den rekor imza: Ayyoub Bouaddi

Juventus'u yıkan haber: Kenan Yıldız

İngiltere'de yılın futbolcusu Bruno Fernandes


























