Antalya'da coşkulu karşılama
Süper Lig'in 7. haftasında Antalyaspor deplasmanına konuk olacak Galatasaray takımı, sabah saatlerinde Antalya'ya geldi.
DHA
Atatürk Havaalanı'ndan özel bir uçakla Antalya'ya gelen kafilede futbolcular ve teknik heyetin yanı sıra, 2. Başkan Ali Dürüst ile yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak da yer aldı.
Antalya Havalimanı İç Hatlar Terminali'nden saat 16.30'da çıkış yapan sarı kırmızılı kafileyi, Antalya Ultraslan Grubu'na mensup yaklaşık 200 taraftar karşıladı. Konfeti ve meşaleler eşliğinde otobüse binen kafileye gösterilen ilgi özellikle yönetici Abdurrahim Albayrak'ı çok mutlu etti. Albayrak, taraftarları selamlayarak mutluluğunu gösterdi. Teknik direktör Fatih Terim de gösterilen ilgiden memnun olduğunu söyleyerek, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen taraftarları kırmadı. Karşılamaya gelen taraftarların, göğüslerine Atatürk ve Türk Bayrağı'nın yer aldığı çıkartmalar yapıştırması dikkati çekti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Khephren Thuram'dan ırkçılık tepkisi

Galatasaray'a karşı Rio Ngumoha sürprizi!

Bayern Münih kalesinde kriz; 16 yaşındaki isme emanet

Real Madrid istiyor, Bayern'den izin yok: Michael Olise

Gavi'den sakatlık itirafı!

Napoli'den Lukaku kararı!

Jamie Carragher: "Liverpool'un sorunu transferler!"

Real Sociedad'dan evinde rahat galibiyet

Barcelona'da başkan Laporta 2031'e kadar devam!

Lille, Rennes'i deplasmanda geçti!
























