Antalya ile Galatasaray anlaştı!
Antalyaspor başkanı Gültekin Gencer Nordin Amrabat transferinden vazgeçmediklerini söyledi.

Antalyaspor başkanı Gültekin Gencer Nordin Amrabat transferinden vazgeçmediklerini söyledi.
Gencer, '"Biz Amrabat'ı transfer etmek istiyoruz. Türkiye Kupası'nda oynamasına karşın biz Amrabat'ı istiyoruz. Dün gece maçtan sonra Galatasaray'la yeniden görüştük. Fikirlerinde değişme yok. Galatasaray'da bize Amrabat'ı sezon sonuna kadar kiralık olarak vermek istiyor" dedi.
Bruma'nın sakatlanarak sezonu kapatmasının Galatasaray'ın Amrabat'la ilgili fikrini değiştirmediğini ifade eden Gencer, ''Bir saat önce görüştük. Bunu sorduk. 'Bruma sakatlandı, Amrabat kalacak mı?' diye sorduk. 'Fikrimiz değişmedi, Amrabat'ı kiralık olarak verebiliriz' dediler. Kulüpler açısından sorun yok'' şeklinde konuştu.
Amrabat'ın daha önce Galatasaray'dan ayrılmak istemediğinin hatırlatılması üzerine Gencer, ''Biz kendisi ve menajeriyle konuşacağız. Amrabat'ı istiyoruz. İkna edeceğimizi düşünüyorum. Kendisi zaten Antalya'da kampta konuşacağız. İki gün içerisinde netleşir'' dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Girona, 11 maç sonra kazandı!

Milan'dan iki dakikada geri dönüş!

Al Hilal, Bruno Fernandes'i istiyor!

Arsenal'de Jorginho, Brezilya yolcusu!

Zaniolo için İtalya'da yorum: "Fiorentina kariyerinin sonu!"

Real Madrid'de Alaba'ya veda kararı!

Joao Felix için sürpriz gelişme!

Flick: "Lewandowski yedek başlayacak"

İtalya'da taraftar gruplarına yönelik soruşturmada 7 gözaltı daha geldi!

Bayer Leverkusen'de Alonso yerine Arbeloa!
