Anlaşma tamam! Trabzon'a gidiyor
Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen futbolculardan Yekta Kurtuluş'un geleceği belli oldu.
WEBASLAN ÖZEL - Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini'nin kadroda düşünmediği Yekta Kurtuluş'un yeni takımı belli oluyor. Yekta'nın sezonun ikinci yarısından itibaren Trabzonspor forması giymesi netlik kazandı.
Trabzonspor ile görüşen ve anlaşmaya varan 28 yaşındaki futbolcunun transferi için bu kez iki kulüp yetkilileri bir araya geldi. Daha önce Yekta için Trabzonspor'dan Olcan Adın'ı isteyen ancak bu teklifi için olumlu yanıt alamayan Galatasaray, bordo-mavili takımla yeniden masaya oturdu.
Yekta Kurtuluş'un transferi için yapılan görüşmede taraflar bu kez anlaştı ve sarı-kırmızılı orta saha oyuncusunun Trabzonspor'a transfer olması netlik kazandı. Bu gelişmenin ardından Yekta'nın transferi artık sadece resmi açıklamanın yapılacağı güne kaldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'de Mbappe'nin sakatlığı sonrası kriz!

Napoli'de De Bruyne için dönüş ihtimali!

Arne Slot'tan Galatasaray için mesaj!

Liverpool'dan Wirtz'in sakatlığı için açıklama!

Chelsea'de hedef Darwin Nunez

Igor Tudor, Ada'yı karıştırdı: "Delilik bu; bu hakem!"

İngiltere'de tartışma: Arsenal, tarihin 'en çirkin' lideri mi?

Luciano Spalletti'den Galatasaray itirafı!

Inter'de sezonun yıldızı Dimarco'ya sözleşme!

Juventus'a Roma'ya maçında geri dönüş yetmedi: 3-3!






















