TT Arena rekor için dolacak
Galatasaray'ın Karabük'le pazar günü Arena'da saat 16.00'da oynayacak olması, taraftarı mest ediyor. Biletlere hücum eden Sarı-Kırmızılılar'ın 40 bini aşkın kişiyle sezon rekoru kırması bekleniyor.
Fanatik
Maç sonrası Nevizade’ye
Bu sezon en çok taraftarı Fenerbahçe derbisinde tribüne çeken Galatasaray, 37 bin barajını geçememişti. Bu kez 40 bini aşkın taraftarın tribünü dolduracağı öğrenildi. Maç biletlerine hücum eden Sarı-Kırmızılılar, olası bir Karabük galibiyetinin ardından Nevizade’ye geçerek, liderliğin tadını çıkarmaya hazırlanıyor.
Hakan ve Tarık’a talimat
Genç stoper Semih Kaya ile tecrübeli sağ bek Sabri’nin henüz hazır hale gelmemesi nedeniyle, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ilk 11 için yeni formüller arıyor. 45 yaşındaki çalıştırıcı, Hakan Balta ve Tarık Çamdal’la bir görüşme yaparak, “Hazır olun” talimatı verdi. Bruma’nın yokluğunda da sağ kanatta Emre Çolak ile Olcan Adın arasında bir tercih yapılacağı öğrenildi. Hamza hoca son kararını maç gününde verecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Atletico Madrid'de Griezmann yerine Brandt

Athletic Bilbao'da Terzic ile sözlü anlaşma!

Barcelona'da Lamine Yamal sezonu kapattı

Arda Güler sakatlandı: Dünya Kupası tehlikesi

Barcelona kazandı ama Yamal'ı kaybetti!

Manchester City lider oldu, Burnley küme düştü!

PSG'den ligde rahat galibiyet!

Chelsea'de 114 yıl sonra kötü tablo: Ayrılık açıklandı!

Tottenham'dan kriz hamlesi: Psikolog aranıyor

Juventus, Alisson Becker'le söz kesti



























