Transferi kapattık
Galatasaray, Cenk Gönen'den sonra Jason Denayer'i de renklerine bağlayarak transfere noktayı koydu.
Galatasaray’da transfere son nokta koyuldu. Cim-Bom, Cenk Gönen’den sonra Belçikalı stoper Jason Denayer’i de kadrosuna katarak bu sezonki 7. takviyesini yaptı ve transferi tamamladı.
Sarı-kırmızılı yönetimin son ana kadar transferde yeni bir hamle veya hamleler yapması bekleniyor hatta bir forvet takviyesine kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak Cim-Bom üç nedenle golcü transferinden vazgeçti. Bu gerekçeler şöyle sıralandı:
1- UEFA Finansal Fair-Play kuralları çerçevesinde mali olarak kontrollü gitme zorunluluğu.
2- Şampiyonlar Ligi’nde çekilen güzel kura doğrultusunda mevcut kadronun yeterli olacağının düşünülmesi. Ayrıca bir üst tura çıkılırsa bu kez transferin devre arasında yapılması için görüş birliğine varıldı.
3- Geçmişteki son dakika transferlerinin kulübe çok pahalıya mal olması. Sarı-kırmızılılar geçen sezon Pandev, Dzemaili ve Tarık Çamdal’ı devre arasında kadrosuna katarken bu oyunculardan verim alamadı.
Sadece 4 milyon euro
Sonuç olarak Galatasaray bu sezon 7 transfer gerçekleştirdi. Carole, Rodriguez ve Denayer gibi genç yabancıların yanı sıra Podolski gibi bir dünya markasını renklerine bağlayan Cim-Bom; Bilal Kısa, Jem Paul Karacan ve kaleci Cenk Gönen gibi yerli isimleri de kadrosuna kattı.
Kulüp 7 transfer için sadece 4 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Transferin bitmesi üzerine Futbol Direktörü Cenk Ergün de Almanya’dan İstanbul’a döndü.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Inter, liderlik koltuğunu bırakmadı

Tottenham nefes aldı, Crystal Palace bunalımda

Sunderland ile Leeds United yenişemedi

Napoli, Höjlund ile tam gaz yarışta

Kenan Yıldız'ın Juventus'ta yeni maaşı ortaya çıktı!

Milan kazandı: Nkunku'dan bu sezon ilk!

Roma, Raspadori için Atletico Madrid'in cevabını bekliyor

PSG'den savunmaya 45 milyon euroluk hamle!

Real Madrid'den Ruben Neves'e ret!

Nicolas Jackson'ın menajerinden İtalya itirafı























