Sneijder'de sakatlık korkusu!
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Süper Lig'in 21. haftasında Medical Park Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlarken; Sneijder idmana katılmadı.
Webaslan.com
Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanda Bursaspor'a karşı forma giyen oyuncular günü rejenerasyon çalışmasıyla geçirirken diğer oyuncular koşu, ısınma ve açma - germe hareketleriyle antrenmana başladı. Ana bölümde dar alanda çift kale maç yapıldı.
Sabah antrenmanı, fiziksel çalışmayla tamamlandı.
Johan Elmander, sağ arka adalesindeki zorlanma; Wesley Sneijder ise sağ diz iç bölgesine aldığı darbeye bağlı olarak gelişen ödem ve ağrı nedeniyle günü tedaviyle geçirdi.
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarına 5 Şubat 2013 Salı günü Florya'da gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Chelsea'de 114 yıl sonra kötü tablo: Ayrılık açıklandı!

Tottenham'dan kriz hamlesi: Psikolog aranıyor

Juventus, Alisson Becker'le söz kesti

Real Madrid'e Jose Mourinho önerisi!

Bellingham'dan dikkat çeken yatırım: 1 milyon sterlin

Milan'dan Leon Goretzka'ya teklif!

İspanya'da gündem yine Arda Güler: "Ne yetenek ama!"

"Arda Güler'i sevmiyor" denilen Mbappe'de gündem olan paylaşım

Cesc Fabregas'tan Hakan Çalhanoğlu itirafı!

Real Madrid'den ıslıklar altında galibiyet


























