Onyekuru yerine Marko Pjaca sürprizi!
Henry Onyekuru'nun ayrılığının ardından bir kanat transferi yapmak istediği bilinen Galatasaray'da rota belli oldu. Buna göre Cimbom'da, gündeme Marjo Pjaca geldi. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in, Marko Pjaca transferi için menajer Alessandro Lucci ile görüştüğü kaydedildi.
Fotoğraf : AA
Henry Onyekuru'dan vazgeçen Galatasaray'ın bu bölgeye İtalya'dan futbolcu bulduğu öğrenildi.
İtalyan basınının haberine göre; Juventus'un geçen sezon Genoa'ya kiraladığı ve elden çıkarmak istediği Marko Pjaca sarı-kırmızılıların gündemine girdi. Fatih Terim'in İtalya'dan tanıdığı menajer Alessandro Lucci ile konu hakkında görüştüğü ve bilgi aldığı gelen bilgiler arasında.
Juventus, 2016'da Dinamo Zagreb'ten 23 milyon euro'ya Pjaca'yı aldı. Hırvat futbolcuyu Schalke, Fiorentina, Anderlecht ve Genoa'ya kiralayan Juve, istediği patlamayı göremedi. Aslan'ın Onyekuru ve Gedson gibi isimleri örnek göstererek "Pjaca'yı parlatırız" diyeceği öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'de Mbappe'nin sakatlığı sonrası kriz!

Napoli'de De Bruyne için dönüş ihtimali!

Arne Slot'tan Galatasaray için mesaj!

Liverpool'dan Wirtz'in sakatlığı için açıklama!

Chelsea'de hedef Darwin Nunez

Igor Tudor, Ada'yı karıştırdı: "Delilik bu; bu hakem!"

İngiltere'de tartışma: Arsenal, tarihin 'en çirkin' lideri mi?

Luciano Spalletti'den Galatasaray itirafı!

Inter'de sezonun yıldızı Dimarco'ya sözleşme!

Juventus'a Roma'ya maçında geri dönüş yetmedi: 3-3!





















