Nasri'nin istekleri Galatasaray'ı vazgeçirdi
Galatasaray'ın da gündeminde yer alan Samir Nasri'nin istediği rakamlar transferin rafa kalkmasına neden oldu.
Galatasaray'ın gündeminde olduğu belirtilen Samir Nasri el yaktı. Sarı-kırmızılı ekibin, Wesley Sneijder'in yerine düşündüğü Fransız yıldız için Manchester City'den olumlu yanıt geldi.
İngilizler, Nasri'nin bonservis bedelini 6 milyon euro'ya kadar çekebileceklerini menajerler tarafından yönetime bildirildi. Ancak City'in göndermek istediği yıldız oyuncunun, yıllık 6.5 milyon Euro'nun üzerinde geliri olduğu da iletildi.
Nasri için şu ana kadar ciddi bir adım atmayan Galatasaray, alınan bu bilgi sonrasında Fransız yıldızın transferini rafa kaldırdı. Bir sol bek ve sağ açık alarak transferi kapatacak olan Cimbom'da Nasri başka bahara kaldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Süper Lig'in eski yıldızı için 270 milyon dolar istediler!

Liverpool'da gündem Salah: Menajeriyle kritik görüşme

Fabregas: "Alonso'nun işi gerçekten zor"

Govou, Endrick transferine temkinli!

Atletico Madrid, Leon Goretzka için harekete geçti!

Enzo Maresca'dan Semenyo yanıtı!

Real Madrid'de Vinicius için kapılar kapalı!

Acun Ilıcalı: "100 milyon sterlin harcadım"

Zeki Çelik: "Gasperini çok etkili; 10 gün yürüyemedim"

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick

























