Lucas Torreira'nın gözü zaferde
Galatasaray'ın Uruguaylı orta sahası Lucas Torreira, Beşiktaş deplasmanına beraberlik değil, galibiyet için gideceklerini söyledi.
Sosyal medya hesaplarında taraftarla iletişimini hiç kesmeyen Galatasaraylı Lucas Torreira, Beşiktaş deplasmanına beraberlik değil, galibiyet için gideceklerini söyledi.
Uruguaylı orta saha, en iyi oyunlarını ortaya koymaları durumunda, Türkiye'deki her takımı yenecek güce sahip olduklarını da sözlerine ekledi.
6 MİLYON EURO ÖDENDİ
Sarı-kırmızılılar, Arsenal'den transfer edilen Torreira'nın bonservisine 6 milyon euro ödedi.
TAKIMIN DEĞİŞMEZİ OLDU
Uruguaylı orta saha oyuncusu Galatasaray'da bu sezon 28 karşılaşmada görev aldı. Torreira, teknik direktör Okan Buruk'un takımdaki değişilmez isimleri arasına girdi.
PİYASA DEĞERİ 15 MİLYON EURO
Lucas Torreira'nın Galatasray ile 2026 yılına kadar kontratı bulunuyor. Yıldız oyuncunun güncel piyasa değeri ise 15 milyon euro olarak gösteriliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Liverpool taraftarlarından Atatürk pankartı

Walker'den Dünya Kupası öncesi şok karar

Robert Lewandowski'den geleceği için mesaj

Fabian Ruiz için açıklama: "Geri dönmek istiyor"

Juventus'tan Bernardo Silva için ilk adım!

FA Cup'ta kazananı penaltılar karar verdi

Rodri'ye hakem hakkındaki yorumları nedeniyle para cezası

Türk futboluna neredeyse denk: Bernabeu!

Alisson Becker, Galatasaray maçında yok!

Hakan Çalhanoğlu için sakatlık açıklaması!

























