Icardi dönene kadar Osimhen tek başına
Galatasaray'da Icardi ve Osimhen'i birlikte oynatmayı düşünen Okan Buruk, Arjantinli yıldız dönene kadar tek forvetli düzeni bozmayacak.
Sabah
Fotoğraf : Imago
Galatasaray'da Okan Buruk, Çaykur Rizespor maçı için kararını verdi.
Adana Demirspor maçında sakatlanan Mauro Icardi'nin tedavisi, ülkesi Arjantin'de sürüyor. Teknik heyet, 21 Eylül Cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe derbisi planlarını İcardi'ye göre yapmıyor. Arjantinli yıldızın ekim ayındaki milli arada takıma döneceği öğrenildi.
OSIMHEN TEK BAŞINA
Icardi ve Osimhen'i birlikte oynatmayı düşünen Okan Buruk, Icardi dönene kadar tek forvetli düzeni bozmayacak. Lig ve Avrupa maçlarındaki bu periyotta Osimhen ileri uçta oynayacak, Batshuayi hamle oyuncusu olarak ikinci yarılarda süre alacak. Rizespor maçında ise Batshuayi'nin ilk 11'de başlaması bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

























