Hamzaoğlu Melo'yu aradı ve...
Galatasaray Teknik Direktörü, tercüman Mert Çetin aracılığıyla Brezilyalı futbolcuyu aradı, 10 Temmuz’da gelip gelmeyeceğini sordu.
Galatasaray Teknik Direktörü, tercüman Mert Çetin aracılığıyla Brezilyalı futbolcuyu aradı, 10 Temmuz’da gelip gelmeyeceğini sordu. Olumsuz yanıt alınca, “Öyleyse 10 gün daha izin veriyorum. Seni görmezsem bizimle devam etmek istemediğini düşüneceğim” dedi.
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Felipe Melo’ya telefonla ulaştı, dönüşü konusunda 10 gün daha ek süre verdi.
Gelecek yıl sözleşmesi bitecek olmasına rağmen 3 yıllık yeni bir protokol isteyen ama bu talebi kabul görmeyen Brezilyalı yıldızla, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile bir telefon görüşmesi yaptı. 10 Temmuz’da kampa katılması gereken Brezilyalı oyuncuyla, tercüman Mert Çetin aracılığıyla gerçekleşen görüşmede, “Gelecek misin?” sorusuna Melo’nun “Hayır” diye yanıt verdiği öğrenildi.
Hamzaoğlu’nun, Melo’nun bu katı tutumu üzerine, “O zaman sana 10 gün daha izin vereceğim. 10 Temmuz’da gelmeyeceksin ama ikinci kampta bizimle ol. 20 Temmuz’da da seni görmezsem o zaman bizimle devam etmek istemediğini düşüneceğim. Ayrıca başka bir kulübe transfer olma arzun varsa, zaman da kazanmış olacaksın” ifadelerini kullandığı belirtildi.
Melo’da yaşanan bu son gelişmenin, Galatasaray’ın Brezilyalı futbolcuyu yeniden kazanmak istemesi şeklinde yorumlandı.
Beklenecek
Son ana kadar Felipe Melo’yu bekleyecek olan Cim-Bom, ikinci kampın başlayacağı 20 Temmuz’da da takıma dönmezse, yerine bir transfer için harekete geçilecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Diego Simeone, 15 yılın ardından Atletico Madrid'e veda ediyor!

Zeki Çelik'e Juventus'tan sonra 3 talip daha

Wolfsburg'ta ilk aday Thomas Reis

Ozan Kabak'tan sürpriz hamle! Başvuru yaptı

Juventus'tan Galatasaray maçı öncesi Kenan Yıldız kararı!

Spalletti'nin kaderi 'sarı-kırmızı'ya bağlı!

Strasbourg, Lyon'un tarihi serisini bitirdi!

Villarreal, Valencia'yı geriden gelip yıktı

Roma ikinci yarıda attığı gollerle güldü

Celta 3 puana son nefeste uzandı



























