Hajrovic: "Ben bir aile insanıyım"
Galatasaray'ın devre arası transferlerinden İzet Hajrovic, Tokatspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
Webaslan.com
Galatasaray'ın devre arası transferlerinden İzet Hajrovic, Tokatspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
Hajrovic açıklamasında takım olarak iyi bir futbol ortaya koyduklarını belirterek sarı kırmızılı formayla gollerine devam etmek istediğini söyledi.
İşte Hajrovic'in açıklamaları:
"Buradaki hedefimiz 3 puan almaktı ve aldık. Güzel bir galibiyet oldu. Kendi performasımı değerlendirmek gerekirse Galatasaray formasıyla ilk golümü attım. Çok mutluyum. Devamını da getirmek istiyorum."
"Buraya gelmeden önce Galatasaray'ın ne kadar önemli olduğunu biliyordum. Buraya geldikten sonra arkadaşlık ortamını gördüm. Ben de bir aile insanıyım. Saha içinde de dışında da çok iyi bir ekibiz. Bu da uyum süreci için çok önemli bir durum."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Inter, Norveç deplasmanında dondu!

6 gollü nefes kesen maç: Club Brugge-Atletico Madrid

Galatasaray maçı sonrası Lloyd Kelly'e ırkçı saldırı

Manuel Locatelli: "Geri dönüşe ne kadar inanabiliriz?"

Şampiyonlar Ligi'nde olay: Vinicius Junior!

Juventus'ta Juan Cabal da Galatasaray maçında yok!

Juventus'ta sakatlık: Gleison Bremer

Andrea Cambiaso, Galatasaray rövanşında yok!

Luciano Spalletti: "Galatasaray stadı yanıyor"

Kenan Yıldız: "Harika oynamamız gerekiyor"


























