Galatasaray’da rekordan sessizliğe!
Geçtiğimiz sezonun 31. haftasındaki Beşiktaş derbisinde 51 bin 578 seyirci sayısına ulaşarak stat rekoru kıran Galatasaray, rakibini devirip şampiyonluğa ulaşırken, bu kez sessiz tribünler önünde mücadele edecek.
Galatasaray ile Beşiktaş arasında geçen sezon Türk Telekom Stadı’nda oynanan 31. hafta maçı tam bir şölen havasında geçmişti. Tribüne gelen 51 bin 578 seyirciyle, stat rekoru kırılmıştı. Galatasaray mücadeleden 2-0 galip ayrılırken, şampiyonluk yolunda çok büyük bir avantajı eline geçirmiş ve mutlu sona ulaşmayı başarmıştı.
Sarı-Kırmızılı taraftarlar, yine tribünleri şölen yerine çevirmeye hazırlanıyordu ki, virüs salgını sebebiyle alınan seyircisiz oynama kararı, tüm planların iptal olmasına yol açtı.
2007’deki seyircisiz derbi
Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki seyircisiz son derbi, 29 Eylül 2007’de Ali Sami Yen Stadı’nda oynanmıştı. adSarı-Kırmızılı ekip, cezası nedeniyle boş tribünlere karşı oynadığı o mücadeleyi Hakan Balta ve Nonda’nın golleriyle 2-1 kazanmış ve sezon sonunda da yine şampiyonluğa ulaşmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Wayne Rooney: "Tottenham bir rezalet"

Joe Gomez'den Galatasaray için mesaj!

Eden Hazard: "Vinicius 30 yaşında futbolu bırakabilir!"

Luca Toni: "Galatasaray, Juventus'u pişman etti"

Tottenham büyük tehlikede, oyuncular ayrı alemde!

Juventus'ta yeni aday Emiliano Martinez

Jermaine Pennant'tan Arne Slot'a tepki!

Halil Umut Meler'den Şampiyonlar Ligi'ni karıştıran düdük!

Bernabeu'da Valverde gecesi: Real'den City'ye 3 gol

7 gollü çılgın maçta PSG, Chelsea'yi yıktı!























