Galatasaray'da Falcao sakatlandı
Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao, Gaziantep FK maçında sakatlandı.
Galatasaray'ın Gaziantep FK'yı ağırladığı maçta Radamel Falcao sakatlık yaşadı ve oyuna devam edemedi.
Sarı-kırmızılı takımın golcüsü Radamel Falcao, karşılaşmanın 74. dakikasında kendini yere bıraktı ve değişiklik işareti yaptı. Ayağa kalkıp kendini deneyen Falcao, daha sonra yeniden yere oturdu ve devam edemeyeceğini teknik heyete bildirdi.
Galatasaray'da sağ ayağında yaşadığı problem nedeniyle oyuna devam edemeyen Falcao kenara alındı. Falcao'nun yerine Jesse Sekidika oyuna dahil oldu.
TERİM'DEN FALCAO AÇIKLAMASI
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim karşılaşma sonrası "Falcao'nun alt baldırında bir sıkıntı olmuş, pazartesi bakacağız, nedir, ne değildir. Şu anda sıcağı sıcağına şu oldu, bu oldu diyemem. Yarın hasara tespitini yaparız, ondan sonra arkadaşlarımız sonucu açıklarlar." açıklamasını yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Harry Kane başlattı, Goretzka bitirdi!

Albert Riera, 7 haftalık hasreti bitirdi

Bayer Leverkusen, St.Pauli'ye acımadı

West Ham, Summerville ile uzatmalarda turladı!

Dominik Szoboszlai'nin hayali Real Madrid

Tottenham, Igor Tudor'u açıkladı

Pochettino: "Bu seviyedeki oyuncuları yönetmek kolay değil"

Khephren Thuram, Inter kadrosunda yok!

Manchester United'da Andre Onana için veda kararı

Dortmund evinde 3 puanı 4 golle aldı


























