Galatasaray'a İtalya'dan sürpriz forvet adayı!
Galatasaray'da sportif direktörlüğe getirilen Cenk Ergün'e İtalya çıkarmasında 29 yaşındaki tecrübeli golcünün teklif edildiği belirlendi. Serie B'de 17 gol atan Dionisi'nin kontratı bitiyor.
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da forvete sürpriz bir oyuncu gündeme geldi: Federico Dionisi.
Sportif direktör olarak atandıktan sonra hafta içinde İtalya'ya çıkarma yapan Cenk Ergün'e burada menajerlerin 29 yaşındaki İtalyan golcüyü önerdiği iddia edildi.
Serie B'de üst lige çıkma mücadelesi veren Frosinone'de forma giyen Dionisi bu sezon 17 gol, 6 asistle parlak bir performans çizdi.
KRALLIK YARIŞINDA 5'İNCİ
Gol krallığı yarışında 5. sırada yer alan Federico Dionisi'de kritik detay ise sözleşmesinin bitecek olması. Ergün'ün Dionisi'nin menajeri Roberto Ottaviani ile görüştüğü ve oyuncunun şartları konusunda bilgi aldığı belirtiliyor.
SOL BEKE RYBUS
Ruslar ise G.Saray'ın Lyon'dan ayrılacak olan sol bek Maciej Rybus için CSKA ve Lokomotiv Moskova ile çekiştiğini yazdı. Polonyalı, 17 maçta 1 asist yaptı. Kontratı süren Rybus'un piyasa değeri 4 milyon euro.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Jose Mourinho'nun Arda Güler heyecanı

Nico Schlotterbeck'ten Real Madrid yanıtı

Barcelona'dan Ferran Torres'e yeni sözleşme

Michael Olise için 500 milyon euro kabul edilmeyecek!

Liverpool'da Van Bronckhorst ile yollar ayrıldı

Juventus'ta Damien Comolli'ye veda

Bernardo Silva, Real Madrid'te!

RESMİ: Jose Mourinho, Real Madrid'e geri döndü!

Fulham'dan Alvaro Arbeloa sürprizi!

Napoli, Lukaku için 10 milyon euro istiyor!
























