Galatasaray'a 5 milyon euroluk müjde: Ryan Babel
Ajax'ın sözleşmesini feshettiği Ryan Babel'e takım arayan Galatasaray'a Anderlecht'ten güzel bir haber geldi.
Ajax'ın sözleşmesini feshettiği Ryan Babel'e takım arayan Galatasaray'a Belçika'dan güzel haber geldi.
Anderlecht'in, Chadli'nin Monaco'ya, Pjaca'nın Juventus'a döneceği ortamda sol kanadı için Babel'i transfer etmek istediği iddia edildi. Belçika ekibinin, Hollandalı futbolcudan bonservis sorununu çözüp gelmesini istediği belirtiliyor.
Galatasaray kapıları kapatmıştı
Geri dönüşüne sıcak bakılmayan Babel, Ajax'ta verilen şansı değerlendirememişti. 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan ve yıllık 2.5 milyon euro kazanan yıldız oyuncudan kendisine kulüp bulması istenmişti. İşi son ana bırakmak istemeyen sarı-kırmızılılar, futbolcu ve menajerinden çalışmalara erken başlamasını da talep etmişti.
5 milyon euroluk yük
Sarı-kırmızılılar, Hollandalı oyuncudan aldığı yüksek ücretten dolayı bonservis bile talep etmeme kararı almıştı. Tecrübeli futbolcunun gitmesiyle 5 milyon euroluk bir yükten kurtulmanın hesapları yapıldığı belirtildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester United'da Carrick için sözleşme hamlesi

Manchester United'da Onana kararı!

Kenan Yıldız: "Vlahovic'in kalmasını istedim"

Pep Guardiola'dan Lamine Yamal'a destek!

Real Madrid'de Arda Güler'e büyük onur!

Hull City'nin finaldeki rakibi Southampton oldu

Sergio Ramos kulüp sahibi oluyor!

Atletico Madrid, Lookman ve Sörloth'la galip!

Real Betis, 21 yıl sonra Şampiyonlar Ligi vizesi aldı

Casillas: "Mourinho'yu istemiyorum"


























