Galatasaray'ın Süper Kupa törenine "konsantrasyon" engeli
Galatasaray'ın Pendikspor'u konuk ettiği maç öncesi Süper Kupa için tören yapılması bekleniyordu ancak sarı kırmızılı yönetim ve teknik heyetin ortak kararıyla bu organizasyondan şimdilik vazgeçildi.
Fotoğraf : AA
Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesiyle yarıda kalan Süper Kupa maçının skoru 3-0 Galatasaray galibiyetiyle tescillenmiş ve sarı kırmızılı kulüp kupayı müzesine götürmüştü.
Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Trendyol Süper Lig'de dün sahasında Pendikspor'u konuk eden Galatasaray'da, Süper Kupa'nın RAMS Park'a getirilmesi ve taraftar önünde kaldırılması gündeme geldi.
Ancak hem yönetim hem de teknik heyet, şampiyonluk yolunda kritik viraj olarak gördükleri Pendikspor maçına motive oldu ve Süper Kupa kutlamasıyla konsantrasyon bozmak istemedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

























