G.Saray'ın hedefindeki iki golcü!
Galatasaray'da görev aldığı dönemde çok tartışılan yöneticilerden Bülent Tulun, A Spor canlı yayınında transferle ilgili açıklamalarda bulundu.
Galatasaray'da görev aldığı dönemde çok tartışılan yöneticilerden Bülent Tulun, A Spor canlı yayınında transferle ilgili açıklamalarda bulundu.
Tulun, Galatasaray'ın forvet transferi ile ilgili konuşurken, sarı-kırmızılıların Immobile transferinde başarısız olduğunu söyledi ve, "Galatasaray Immobile'i almayı denedi, ama olmadı bildiğim kadarıyla. İbre şu anda İngiltere'ye döndü" ifadelerini kullandı.
"ADEBAYOR VE CAMPBELL İLE TEMAS VAR"
G.Saray'ın Arsenal'den Joel Campbell ve Emmanuel Adebayor için girişimlerde bulunduğunu bildiğini söyleyen eski yönetici, "Hem Adebayor, hem de Campbell temasta olunan isimler diye biliyorum. Campbell'ı almak kolay değil. Adebayor boşta" diye konuştu.
G.SARAY MARIN İLE İLGİLENMİYOR
Tulun ayrıca, Galatasaray'ın Trabzonspor'dan Marko Marin ile de ilgilenmediğini kaydederken; "Galatasaray Marko Marin ile ilgilenmiyor, Marko'ya ihtiyacı da yok zaten" diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Serie A'nın düşme hattında kritik mücadele!

Arsenal nefes aldı!

Manchester City, sürprize izin vermedi

Barça, şampiyonluk için geri sayımda!

Tottenham'dan hayat belirtisi: 15 maç sonra kazandılar!

Bayern Münih bu kez 3-0'dan geri döndü!

Frankfurt, puanı Can Uzun'la kurtardı

Serie A'da küme düşen ilk takım belli oldu!

Hull'un kötü gidişatı sürüyor; İbre tersine döndü

Nottingham Forest, Sunderland'e gol oldu yağdı





















