Frei'a 5 yıllık sözleşme
İngiliz basını Galatasaray'ın renklerine katmaya hazırlandığı Kerim Frei'a 5 yıllık kontrat önereceğini ileri sürdü.
Yabancı transferini kapatan ve rotasını yerlilere çeviren Galatasaray'da Kerim Frei ismi yüksek sesle anılmaya başlandı. İngiliz basını 19 yaşındaki futbolcunun Galatasaray'a gitmeye hazırlandığını ifade ederken, sarı-kırmızılıların genç futbolcuya 5 yıllık uzun süreli bir mukavele önereceği ileri sürüldü.
Galatasaray'ın Kerim Frei için İngiltere Premier Lig ekibi Fulham'a 3 milyon Euro civarında bir rakam önerdiğinin altı çizilirken, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın, "Kerim Frei ile ilgileniyoruz" sözüne yer verildi.
Türkiye'de düzenlenen U-20 Dünya Kupası'nda boy gösteren Frei, turnuvanın bitmesinin ardından takımı Fulham'da çalışmalarına devam etti. İsviçre pasaportlu Türk futbolcu geçtiğimiz sezon 23 resmii maçta forma giydi ve 2 asist yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ferdi Kadıoğlu, Brighton'da yılın futbolcusu seçildi

Pep Guardiola'dan geleceği için açıklama!

Bournemouth, 127 yıllık tarihinde ilk kez Avrupa arenasında!

Southampton ihraç edildi; Hull City'nin rakibi değişti!

Unai Emery, İstanbul finaline hazır: "Güvenimiz tam"

Paris FC'den Ciro Immobile kararı!

Napoli'den Eljif Elmas kararı

Conte, Napoli'den ayrılıyor! Fenerbahçe ve İtalya iddiası!

Manchester City, Enzo Maresca ile anlaştı!

Arsenal, 22 yıl sonra şampiyonluğa koşuyor!






















