Fatih Terim "Satın" demişti! Flaş karar...
Galatasaray'da Denayer'in durumunun belirsizliğini koruması nedeniyle zorlu Şampiyonlar Ligi macerası için stopere takviye isteyen Fatih Terim, önceden satılsın dediği futbolcunun performansı artınca bu kararından vazgeçti.
Galatasaray'da Denayer'in durumunun belirsizliğini koruması nedeniyle zorlu Şampiyonlar Ligi macerası için stopere takviye isteyen Fatih Terim, önceden satılsın dediği futbolcunun performansı artınca bu kararından vazgeçti.
Süper Lig'de geçtiğimiz sezonun son bölümünde teknik direktör Fatih Terim’in gözünden düşen ve ilk 11’deki yerini kaybeden Maicon, dün akşamki AEK maçında gösterdiği performansla hocasına adeta mesaj gönderdi.
AEK karşısında deplasmanda 3-2 mağlup olan takımının 2 golünü de kendisi kaydeden Brezilyalı stoper, özellikle frikikten attığı golle taraftardan da tam not aldı.
Kaydettiği gollerin yanı sıra 3 gol yenilmesine rağmen savunmada da önemli işler yapan Maicon, birkaç pozisyonda rakibe geçit izni vermedi.
Terim’in sezon bittikten sonra ‘İyi bir teklif gelirse satılabilir’ raporu verdiği 30 yaşındaki defans oyuncusu, yeniden hocasının gönlünü kazanmayı başardı.
Denayer’in ayrılığının ardından savunmaya bir takviye isteyen Terim, Maicon’un satılması halinde 2 futbolcu birden alınmasını yönetime iletmişti.
Ancak Maicon’un iyi performans gösterdiğini gören Terim’in, Şampiyonlar Ligi’nde tecrübeli bir savunmacıya ihtiyaç duyacağı için gönderilme fikrinden vazgeçtiği bildirildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'dan Anthony Gordon için ilk temas!

Borussia Dortmund'da imza için geri sayım: Joane Gadou

Milan büyük darboğazda; tüm oyuncular satılık!

Uli Hoeness: "Kompany giderse Sebastian Hoeness gelir!"

Paul Pogba: "Futbolu bırakmayı düşündüm"

Real Madrid'in hayali: Kenan Yıldız

Chelsea'de yeni aday Xavi Hernandez!

Schalke'de hedef Kolasinac: Dzeko'dan mesaj!

Jamie Carragher'dan Chelsea'ye eleştiri!

Manchester City'de Phil Foden'a yeni sözleşme

























