Fatih Terim, Başakşehir'i ezberletiyor!
Başakşehir maçını sezonun en kritik sınavlarından birisi olarak gören Fatih Terim, dersine sıkı çalışıyor.
Başakşehir maçını sezonun en kritik sınavlarından birisi olarak gören Fatih Terim, dersine sıkı çalışıyor.
Ekibiyle birlikte lideri analiz eden Terim, maç taktiğini de rakibin artı ve eksilerine göre belirleyip takımı bu doğrultuda çalıştırıyor. Tecrübeli teknik adama göre bu kritik maçtaki en önemli anahtar, sabır, disiplin ve mücadele olacak. Ayrıca Terim, başta Visca olmak üzere Başakşehir’in bazı tehlikeli oyuncularına özel önlem almayı düşünüyor.
Çalışmaya ara vermeden başladılar
Sarı-Kırmızılı ekip, Başakşehir deplasmanı hazırlıklarına ara vermeden devam etti. Dünkü idman koordinasyon ve sürat çalışmasıyla başladı. Daha sonra gruplar halinde beşe iki dar alan oyunu oynandı. Antrenmanın ana bölümünde sınırlı alanda çift kale oyun gerçekleşti.
İdman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. Galatasaray, bu akşam Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılacak son antrenmanın ardından kampa girecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Guardiola'dan geleceği için şaşırtıcı sözler

Bayern Münih'ten Upamecano açıklaması!

Anlaşma tamam, Endrick, Lyon yolunda!

Safonov kırık koluyla tarih yazdı!

Ferguson'dan Manchester United itirafı: "Şampiyonluk 10-11 yıl sürebilir"

Pep Guardiola'dan şampiyonluk itirafı!

Arne Slot: "Liverpool doğru yolda ama seviyeyi yükseltmeliyiz"

Politano: "Lukaku, büyük kazanç"

Enzo Maresca: "Manchester City'ye gitmiyorum"

Real Madrid'de ilginç tesadüf: Yolun sonu mu?























