Emre Kılınç, sadece 50 bin lira için...
6 yıl önce 19 yaşında olan futbolcu, Fatih Terim’in istediği isimler arasında idi. Aslında anlaşma da sağlandı. Fakat Boluspor’un son anda fiyat yükseltmesine kızan sarı-kırmızılıların teknik patronu, Florya’ya gelişini veto etti.
Milliyet
Süper Lig'de transferin gözde isimlerinden Emre Kılınç, 2013 yazında Galatasaray'ın kapısından döndü.
O dönem Boluspor'da forma giyen Emre Kılınç için Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan, 5 Haziran 2013'te "Emre Kılınç'ın Galatasaray'a transferini netleştirdik. Boluspor'un menfaatleri doğrultusunda Emre, artık sarı kırmızılı formayı giyecek." ifadelerini kullandıktan sonra 50 bin TL daha istedi.
Fatih Terim'in çok beğendiği genç yetenek için bu tavrın olması nedeniyle son anda transferden vazgeçildi.
Emre Kılınç'ın da o dönem Galatasaray hayalleri kurduğu ve transferin son anda yatmasından ötürü büyük hayal kırıklığı yaşadığı yazıldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
Avrupa futboluna yıllar sonra gelen şampiyonluklar damga vurdu

Ferdi Kadıoğlu, Brighton'da yılın futbolcusu seçildi

Pep Guardiola'dan geleceği için açıklama!

Bournemouth, 127 yıllık tarihinde ilk kez Avrupa arenasında!

Southampton ihraç edildi; Hull City'nin rakibi değişti!

Unai Emery, İstanbul finaline hazır: "Güvenimiz tam"

Paris FC'den Ciro Immobile kararı!

Napoli'den Eljif Elmas kararı

Conte, Napoli'den ayrılıyor! Fenerbahçe ve İtalya iddiası!

Manchester City, Enzo Maresca ile anlaştı!























