Dursun Özbek 'teklif var' demişti, o isimler belli oldu!
Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek'in '6 oyuncumuza teklif var' diye duyurduğu o isimler ortaya çıktı. İşte detaylar...
Sarı-Kırmızılı formayla performansını yükselten birçok oyuncuya Avrupa'dan transfer teklifleri geliyor.
Başkan Dursun Özbek, yaz döneminde sadece 1 oyuncuya teklif alırken, şimdi 6 oyuncu için de görüşme yaptıklarını söyledi.
Özbek yaptığı açıklamada, "Futbol takımımızın başarılı yürüyüşü çerçevesinde, futbol assetimiz giderek değerleniyor. Sezon başında dünya piyasalarından 1 futbolcumuza talep vardı. O da çok büyük bir rakam değildi. Bugün 5-6 futbolcumuza hatırı sayılır transfer talepleri var. Onlar bizim değerimiz olduğuna göre, görünmeyen varlıklar çerçevesinde burada da değerimiz artmaktadır." ifadelerini kullandı.
O İSİMLER BELLİ OLDU
Özbek isim vermezken, transfer gündemindeki futbolcuların Victor Nelsson, Sacha Boey, Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün, Lucas Torreira ve Leo Dubois olduğu öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Yan Diomande'den transfer yanıtı

Lens, Malang Sarr ile yollarını ayırdı

Inter'de dört futbolcuya veda

Nico Paz, Como'da kaldı!

Chelsea'den Enzo Maresca'ya olay tepki!

Kolo Muani, Juventus'a geri dönüyor!

RESMİ: Manchester City'de Enzo Maresca dönemi

Milan'da rekor transfer sonrası veda!

PSG'nin Chevalier kararı belli oldu!

Barcelona'da yeni rota Harry Kane
























