Dany için şüpheler...
Galatasaray'ın Kamerunlu başarılı savunmacısı Dany Nounkeu'nun sakatlığının sürmesi nedeniyle takımdan ayrı çalıştığı öğrenildi.
Galatasaray'ın savunmasındaki sıkıntı sürüyor. Eskişehir maçında cezası nedeniyle oynayamayan Dany'nin aynı zamanda sakat olduğu ve sakatlığının henüz düzelmediği öğrenildi. Dany'nin cuma günü oynanacak Gençlerbirliği maçında da oynamasının şüpheli olduğu belirtildi.
Bu hafta cezası nedeniyle forma giyemeyen Dany'nın sakat olduğu hafta cezasını tamamlaması ise ayrı bir şans olarak nitelenirken, tecrübeli savunmacı bugünkü çalışmada takımdan ayrı çalıştı. Dany'nin sakatlığının sürmesi durumunda, teknik direktör FatihTerim'in Gençlerbirliği maçında oynatmayıp, Schalke maçına hazırlayacağı öğrenildi. G.Saray'ın bir diğer sakatlığı süren oyuncusu Elmander de, takımdan ayrı çalışmaya devam ediyor. G.Sara pazartesi akşamı yaptığı antrenmanla Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdürdü.
Antrenmanın ana bölümünde tam sahada taktik çalışması yapıldı. Galatasaray, saat 12.00'de yapacağı çalışma ile Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına devam edecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Liverpool'da buzlar eriyor: Muhammed Salah özür diledi

Karim Adeyemi olay çıkardı: Ceza kararı!

Ciro Immobile için övgü dolu sözler!

Guardiola'dan geleceği için şaşırtıcı sözler

Bayern Münih'ten Upamecano açıklaması!

Anlaşma tamam, Endrick, Lyon yolunda!

Safonov kırık koluyla tarih yazdı!

Ferguson'dan Manchester United itirafı: "Şampiyonluk 10-11 yıl sürebilir"

Pep Guardiola'dan şampiyonluk itirafı!

Arne Slot: "Liverpool doğru yolda ama seviyeyi yükseltmeliyiz"
























