Christian Luyindama'nın cipine el konuldu
Galatasaray'da forma giyen Christian Luyindama'nın, lüks cipi, gümrükten son çıkartma tarihini geçirdiği için yediemin otoparkına çektirildi.
Galatasaraylı futbolcu Christian Luyindama'nın gümrükten son çıkartma tarihini geçirdiği Range Rover marka cipine trafikte el konuldu.
01 Otoyolu'nda 22 Kasım günü devriye görevi yapan polisler, saat 19.00 sıralarında Okmeydanı yol ayrımında park etmiş 1 VER 764 plakalı cipi şüpheli gördü.
Gri renkli Range Rover marka cip emniyet şeridindeydi ve içerisinde bir kişi oturuyordu. Polisler cipin içende oturan kişinin kimliğini ve aracın evraklarını kontrol etti.
Çipin sürücü koltuğundaki kişi Galatasaraylı Christian Luyindama'ydı. Cip gümrük kayıtlarına göre 22 Ocak 2021'de ülke dışına çıkarılmalıydı.
Gümrük vakti geçtiği için ülkede kaçak konumuna düşen cip, polisler tarafından yediemin otoparkına çektirildi. Luyindama'ya da 'Yönetmelikte gösterilen diğer kural, yasak, zorunluluk veya yükümlülüklere uymamak' suçundan 144 lira para cezası yazıldı ve hakkında adli tutanak düzenlendi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Roma, Donyell Malen'in bonservisini aldı

Di Maria'dan Van Gaal itirafı: "Her şey orada bitti"

Lukaku: "Napoli'den ayrılmak istemiyorum"

Rafael Leao'dan veda gibi açıklama!

Real Madrid'de Antonio Rüdiger için karar!

Sergej Jakirovic: "Özür dilerim başarısız olduk"

Milan'da koltuğa Iraola oturuyor!

Wolfsburg, Bundesliga'ya veda etti!

Salih Özcan, Borussia Dortmund'dan resmen ayrıldı

Lille'de Bruno Genesio dönemi sona erdi!

























