Barış Alper Yılmaz, Gaziantep'te şov yaptı!
Galatasaray ligin ilk haftasında Gaziantep deplasmanında 3 puanı 3 golle aldı. 2 gol atıp 1 asist yapan Barış Alper Yılmaz karşılaşmaya damga vurdu.
Fotoğraf : AA
Mücadeleye damga vuran isim Barış Alper Yılmaz oldu. Milli futbolcu, 3 gole doğrudan etki etti. 25 yaşındaki futbolcu, geceyi 2 gol 1 asistle tamamladı.
Victor Osimhen ve Mauro Icardi'nin yokluğunda santrfor olarak sahaya çıkan Barış, takımının kazandığı 2 penaltı atışını da değerlendirdi. Milli futbolcu, Eren Elmalı'nın attığı golde de asist yaptı.
ADI AVRUPA KULÜPLERİ İLE ANILIYOR
Geçen sezon kariyerinin en skorer sezonunu geride bırakan 25 yaşındaki futbolcu yeni sezona da iyi bir başlangıç yapmış oldu.
Milli futbolcunun adı Avrupa kulüpleriyle de anılmaya devam ediyor. İngiliz basını, Aston Villa ve Nottingham Forest'ın milli futbolcuya ilgisinin devam ettiğini öne sürdü. Barış Alper Yılmaz, Inter ve Leipzig'in de transfer listesinde yer alıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Kenan Karaman attı, Schalke Bundesliga'ya geri döndü!

Barcelona şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı!

Arsenal koşar adım şampiyonluğa!

Bayer Leverkusen, Leipzig'in serisini bitirdi!

PSG, iki kez öne geçti ama skoru koruyamadı!

Şampiyon Bayern Münih, puanı 90+10'da aldı!

Hull City, Premier Lig yolunda play-off oynayacak

Gonzalo Higuain'in değişimi gündem oldu!

Bayern Münih'ten Eren Dinkçi'nin kız arkadaşı için başlatılan kampanyaya destek

Mersinli öğrencilerin okul davetine Arda Güler'den yanıt!



























