Amrabat Twitter'da aşka geldi
Galatasaray'ın Kayserispor'dan kadrosuna kattığı Nordin Amrabat Twitter üzerinden taraftarlara mesaj gönderdi.
Galatasaray'ın uzun uğraşlar sonucu transferini tamamladığı Faslı oyuncu Nordin Amrabat, kendisine ait Twitter hesabından sarı-kırmızılı taraftarlara seslendi.
Fas Milli Takımı ile 2012 Londra Olimpiyat Oyunları için kampta olduğunu belirten Amrabat; "Sonunda transferim tamamlandı. Çok zor zamanlar geçirdim. 3 kulüp anlaştı! Benim için kolay zamanlar değildi." sözlerini kullandı.
Hayallerinin gerçekleştiğini dile getiren Amrabat; "Şunu bilmenizi isterim ki bu bir rüyanın gerçekleşmesi gibi... Galatasaray ailesinin bir parçası olmaktan dolayı çok gurur duyuyorum." şeklinde konuştu.
Sözlerini transferinde pay sahibi olan isimlere teşekkür ederek devam eden Amrabat; "Özellikle; Başkan Aysal, A.Albayrak [53 Rize :)))], Fatih Terim ve Bülent Abi'ye teşekkür ediyorum. Fatih Terim'le çalışacağım için çok gururluyum." dedi.
Son olarak Galatasaray taraftarlarına seslenen 25 yaşındaki kanat oyuncusu; "Türk Telekom Stadı'nda oynamak için sabırsızlanıyorum. Teşekkürler Galatasaraylılar, teşekkürler Galatasaray. Tek aşk!" cümlelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Dominik Szoboszlai'den Galatasaray itirafı

Marsilya evinde tek golle kazandı

Schalke'nin gol sigortası Dzeko hazır

Rosenior'dan 5-2 sonrası tur mesajı

Barcelona'dan Rashford için açıklama!

Scott McTominay için sözleşme açıklaması!

Arne Slot'tan Alisson ve Chiesa için sakatlık açıklaması!

Chelsea'de Reece James ile 2032'ye kadar devam

Wayne Rooney: "Tottenham bir rezalet"

Joe Gomez'den Galatasaray için mesaj!






















