"Andone'nin işi kolay değil"
Rumen basını, "G.Saray’da Falcao gibi bir forvet varken Andone için fazla forma şansı yok" değerlendirmesinde bulundu.
Galatasaray'da henüz golle buluşamayan Andone için ülkesi Romanya’da değerlendirmeler yapıldı.
Yapılan haberlerde, “Andone 1-2 maçta şans buldu ama bunun sebebi Falcao’nun sakat veya yorgun olmasıyladı. Galatasaray’da Falcao varken Andone fazla şans bulamaz. Bu durum da Milli Takım açısından hiç iyi değil” yorumlarına imza atıldı.
196 DAKİKADA GOLLE TANIŞAMADI
Sezon başında İngiliz ekibi Brighton’dan kiralanan Andone, üç kez Galatasaray forması giyerken sahada kaldığı 196 dakikada golle tanışamadı.
Öte yandan Spor 27’de yer alan habere göre; Andone’un vatandaşı Gaziantep Teknik Direktörü Sumudica’ya bir Suudi Arabistan Ligi ekibinden 3 milyon euroluk transfer teklifi geldi. Sumudica düşünmek için biraz süre istedi.
Gaziantep’te Rumen Teknik Direktör ile yakın zamanda yollar ayrılabilir. (Güneş)
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Wolfsburg, Bundesliga'ya veda etti!

Salih Özcan, Borussia Dortmund'dan resmen ayrıldı

Lille'de Bruno Genesio dönemi sona erdi!

Milan'da Massimiliano Allegri dönemi sona erdi!

Acun Ilıcalı kutlamalarda taraftara müjdeyi verdi

Udinese, Gökhan İnler'in sözleşmesini uzattı

Maurizio Sarri'nin yeni adresini duyurdular!

İngiltere sokaklarında Türk bayrakları dalgalanıyor!

Ousmane Dembele'den Luis Enrique'ye övgü

İtalya'da kaos çıktı: Teknik direktör
























