Amrabat'tan Cesare'ye şok suçlama
Galatasaray'ın Malaga'ya kiraladığı Nordin Amrabat, sarı kırmızılı ekibin son durumu ve teknik direktör Cesare Prandelli hakkında konuştu.
İtalyan teknik adamın kendisini takımda istemediğini söyleyen Amrabat, Ünal Aysal'ın kendisini geri çağırdığını ifade etti.
İşte Beyaz Futbol'a konuşan Amrabat'ın açıklamaları;
"Galatasaray'ın tüm maçlarını izliyorum. Çok üzücü. Galatasaray kaybedince "nasıl kaybedebilirler" diyorum. 4-0 kaybetmek acı verici. Dortmund ve Arsenal iyi takım ama Başakşehir'e kaybetmek acı veriyor."
"Bazen teknik direktörlerin zamana ihtiyacı olur. Prandelli Glatasaray için çok çalışıyor diye biliyorum. Prandelli beni gönderdi. Çünkü Aysal geri gelmemi istedi. Bir hafta sonra Prandelli bana bir şeyler söyledi ve takımda istemedi. Kendi oyuncularını getirdi. Pandev ve Dzemaili'yi getirdi. Ben kalıp savaşmak istedim."
"Prandelli'ye kızgın değilim. Bu onun tercihi. Yeni oyuncular isterse alabilir. Eşim de benimle birlikte çok üzüldü. İstanbul'da çok mutluyduk. Oyuncularla aram çok iyiydi."
"Fenerbahçe'ye transfer olmam zor. G.Saray'dan sonra F.Bahçe'de oynamak zor ama Türkiye'yi seviyorum."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Rodri'den Manchester City sözleri: "Kazandıklarımızı elimizden alamazlar!"

Real Madrid'den 20 yaşındaki stoper için yakın takip

Manchester City'ye tarihi şok! 115 suçlamanın 114'ünde suçlu bulundu

Arda Güler için Guti benzetmesi; Modric örneği!

Real Madrid'de Mourinho alarmı: El Clasico öncesi kritik viraj

Bayern Münih'te Musiala şoku!

Barcelona Sportif Direktörü Deco: "Alvarez artık geçmişte kaldı!"

Real Madrid'den sakatlık açıklaması: Konate

Deportivo'yu yıkan haber: Aubameyang

David Alaba'nın yeni takımı belli oldu!























