Amrabat'ı onlar da almadı!..
Galatasaray'ın Amrabat'ı önerdiği İtalya Serie A ekiplerinden Genoa'da başkan Enrico Preziosi, transferi kapattıklarını söyledi.
Webaslan Dış Haberler
Genoa Başkanı Enrico Preziosi, Juventus'tan Marco Motta ile ilgili sorulan sorulara cevap verirken, transferi bu isimle kapatacaklarını vurguladı ve, "İhtiyacımız olan her şeyi tamamladık. Motta kısa süre içinde Genoalı olacak" sözleri ile Amrabat hakkında bir girişimleri olmayacağını gözler önüne serdi.
İtalyan basınında bir süre önce Galatasaray'ın, elinden çıkarmaya çalıştığı Amrabat'ı 500 bin euro kiralama bedeli ile Genoa'ya göndermeye çalıştığı öne sürülürken, başkanın açıklamaları ışığında artık Faslı yıldızın İtalya'ya gelmesi ihtimalinin çok düştüğü ifade edildi.
Galatasaray'ın 26 yaşındaki kanat oyuncusunun peşinde Hollanda Eredivisie'nin devi Ajax ile birlikte İngiltere Premier Ligi'nde kümede kalma yarışı veren Hull City de var.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Max Eberl'den Michael Olise yanıtı

Kompany'den Musiala için açıklama

Lautaro Martinez: "Barcelona beni istedi"

Gabriel Jesus'tan transfer itirafı

Mac Allister'dan yeni sözleşme itirafı

Domenico Tedesco'ya iki maç ceza!

Real Betis'ten Fransa'da üç gollü zafer!

Manchester City, Erling Haaland ile Porto'yu yıktı!

Real Madrid, Inter'in hatalarını affetmedi, ilk yarı fişi çekti

Borussia Dortmund, Villarreal'e karşı ikinci yarı açıldı!























