Amrabat'ı Mancini rahatlattı!..
Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynanan derbide kadroda yer almayan Nordin Amrabat, Hollanda basınına Mancini'nin kararını değerlendirdi.
Webaslan Dış Haberler
Derbi öncesinde 7 saat kadar kadroya alınma umudu ile sarı-kırmızılıların kamp yaptığı otelde beklediğine vurgu yapılan Faslı oyuncunun, Mancini'nin kararı sonrası hayal kırıklığı yaşadığı vurgulandı.
"YETENEKLERİM İLE ALAKASI YOK"
Mancini'nin kararını değerlendiren 26 yaşındaki oyuncu, İtalyan teknik adamın bu kararı almak zorunda olduğunu belirtirken, "Korkunç bir şey bu. En azından kadro dışı kalmamın yeteneklerim ya da sorumluluklarımın bilincinde olmamam ile alakalı olmadığını biliyorum. Bunu bizzat teknik direktörümüz de söyledi" ifadelerini kullandı.
TFF'nin yabancı sınırını da eleştiren Amrabat, "Bu sezona kadar her hoca sahada 6 yabancıya yer verirken, kulübede de 2 ismi bulundurarak sahaya sürebiliyordu. Ancak bu sezon maalesef bu değişti" diye konuştu.
Spor Toto Süper Lig'de son olarak 6. haftada Rizespor ile oynanan mücadelede şans bulan Amrabat, Devler Ligi'nde ise 4. haftada oynanan Kopenhag deplasmanında 85. dakikada oyuna dahil olmuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Demba Ba, Le Havre'ın yeni sportif direktörü oldu

Liverpool, Victor Munoz'u transfer etti!

Inter, Cristian Chivu'nun sözleşmesini uzattı

Mason Greenwood çıkmazı!

Marc Cucurella'nın Real Madrid'e imza sonrası ilk sözleri!

Real Madrid, Konate'yi duyurdu!

Brest Teknik direktörü Eric Roy, hayatını kaybetti

Tottenham'a Hollandalı stoper!

AC Milan'da Ruben Amorim dönemi

Manchester United'dan Summerville hamlesi

























