Amrabat olmayınca ona yöneldiler!
Galatasaray'dan Nordin Amrabat için ilk görüşmelerinden sonuç alamayan Olympiakos'un, Sevilla'nın yıldızı Jose Antonio Reyes'e yöneldiği kaydedildi.
-WEBASLAN DIŞ HABERLER- Galatasaray'ın yabancı kontenjanında yer açmak nedeniyle göndermesi beklenen Nordin Amrabat'ı transfer etmek isteyen Yunanistan Ligi'nin son şampiyonu Olympiakos, yaptığı görüşmelerde sonuç alamamasının ardından alternatif isimleri de belirledi. Yunan basınında yer alan haberlere göre, Olympiakos, Sevilla'nın tecrübeli oyuncusu Jose Antonio Reyes için girişimlere başladı.
Pire ekibinin İspanyol teknik direktörü Michel'in de vatandaşı olan ve onayından geçtiği belirtilen 31 yaşındaki oyuncu için ilk görüşmelerin yapıldığı kaydedildi. Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'ni kazanan Sevilla'nın kariyerli isimlerinin başında gelen İspanyol oyuncu, La Liga'da oynadığı 21 mücadelede ağları sarsmayı başaramadı.
Galatasaray ile geçtiğimiz günlerde İstanbul'da bir görüşme yaptığı ifade edilen Olympiakos'un, 2,5 milyon euro ve bonusları içeren teklifinin sarı-kırmızılı yöneticiler tarafından kabul edilmediği iddia edilmişti.
Öte yandan Olympiakos'un bir diğer alternatifinin de Ligue 1 ekiplerinden Toulouse'de oynayan Arjantinli oyuncu Oscar Trejo olduğu kaydedildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ünlü başkan Marinakis, Yunanistan'da yargılanıyor!

Inter, sahasında sürprize izin vermedi!

4 gollü maçta Karabağ ve Chelsea yenişemedi

Real Madrid'in yeni bonservissiz hedefi: Dayot Upamecano

Joan Laporta'dan Lamine Yamal'a büyük destek

Bale: "Real Madrid'in 9 numaraya ihtiyacı var"

Paris Saint-Germain'e Hakimi'den kötü haber!

PSG - Bayern Münih maçına Luis Diaz damgası: Attı, attı, atıldı!

Atletico Madrid, sahasında kazandı!

Liverpool, Real Madrid'i tek golle yıktı!
























