Amrabat kriz yarattı
Galatasaray'dan kiralık olarak La Liga ekiplerinden Malaga'da oynayan Amrabat, son maçında oyundan alınında ortalık karıştı.
Webaslan Dış Haberler
İspanya La Liga'nın 7. haftasında Malaga'nın, Granada'yı 2-1 mağlup ettiği mücadelede Nordin Amrabat krizi çıktı.
Galatasaray'dan kiralık olarak Malaga'da oynayan Faslı oyuncu, karşılaşmanın 59. dakikasında takımı 1-0 gerideyken oyundan alınınca tribünler tepki gösterdi ve Amrabat da yedek kulübesine gelirken kendisine verilen eşofmanı fırlattı, attı.
Mücadelenin ardından kararının arkasında duran Malaga teknik direktörü Javi Gracia, "Her kararımın taraftarlar tarafından kabul görmesini isterim, ancak bunun mümkün olmadığını biliyorum. Burada kararları ben alıyorum" ifadelerini kullandı.
Öte yandan Gracia, sarı kartı bulunan Amrabat'ı, 'çok fazla sarı kart gördüğü ve kırmızı görme ihtimali bulunduğu' için kenara aldığını söyledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Anlaşma tamam, Endrick, Lyon yolunda!

Safonov kırık koluyla tarih yazdı!

Ferguson'dan Manchester United itirafı: "Şampiyonluk 10-11 yıl sürebilir"

Pep Guardiola'dan şampiyonluk itirafı!

Arne Slot: "Liverpool doğru yolda ama seviyeyi yükseltmeliyiz"

Politano: "Lukaku, büyük kazanç"

Enzo Maresca: "Manchester City'ye gitmiyorum"

Real Madrid'de ilginç tesadüf: Yolun sonu mu?

Manchester City, Galatasaray'a rotasyon yapabilir!

Zlatan Ibrahimovic'in oğlu Vincent, Milan ile profesyonel sözleşme imzaladı























