Amrabat: "Ben Galatasaray'ı tutuyorum"
Galatasaray ve PSV Eindhoven'da kariyeri olan Nordin Amrabat, dev maç öncesinde konuştu.
Galatasaray'ın eski oyuncularından Nordin Amrabat, sarı-kırmızılıların Şamiyonlar Ligi 3. eleme turunda PSV Eindhoven ile oynayacağı maç öncesinde görüşlerini aktardı.
2,5 yıl PSV'de, 1,5 yıl da Galatasaray'da oynayan Amrabat, "PSV'de iyi zaman geçirdim, bana çok iyi yaklaşıldı. PSV iyiydi ancak Galatasaray'da daha sıcak bir ortam vardı. Atmosfer ise en iyisiydi. Şu anda bile düşündüğümde kalbim pır pır ediyor. Ben Galatasaray'ı tutuyorum." dedi.
"OYUNCULAR TERİM İÇİN ATEŞE ATLAR"
Fatih Terim için de konuşan Faslı oyuncu, "Terim'e çok şey borçluyum. O oyuncular için bir baba figürüdür ve çok iyi bir teknik adamdır. Oyuncular onun için ateşe atlar. Problem yaşamamanız gereken bir teknik adamdır, bu yüzden hep bir korku da olur ancak çalışılabilecek üst düzey antrenörlerden biridir" ifadelerini kullandı.
Galatasaray, PSV Eindhoven ile ilk maça 21 Temmuz günü TSİ 22:00'da çıkacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bernardo Silva'dan Manchester City'ye veda!

Joao Cancelo: "Favorim Galatasaray"
Avrupa futboluna yıllar sonra gelen şampiyonluklar damga vurdu

Ferdi Kadıoğlu, Brighton'da yılın futbolcusu seçildi

Pep Guardiola'dan geleceği için açıklama!

Bournemouth, 127 yıllık tarihinde ilk kez Avrupa arenasında!

Southampton ihraç edildi; Hull City'nin rakibi değişti!

Unai Emery, İstanbul finaline hazır: "Güvenimiz tam"

Paris FC'den Ciro Immobile kararı!

Napoli'den Eljif Elmas kararı
























