Aman Muslera, dikkat!
Galatasaray'ın 18 Ekim günü karşılaşacağı Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon maçların son bölümünde en çok gol atan takım oldu.
Galatasaray'ın, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Türk Telekom Arena'da Fenerbahçe ile oynayacağı ve sezonun geri kalanı açısından büyük önem taşıyan mücadele öncesinde sarı-kırmızılıların dikkat etmesi gereken bir detay ortaya çıktı.
Sezon başında Ersun Yanal'la yollarını ayırdıktan sonra yardımcısı İsmail Kartal ile aynı sistemde yola devam eden Fenerbahçe'nin, geçen sezon bulduğu gollerin büyük çoğunluğunu son 15 dakikalık dilimde bulması dikkat çekti.
SON 15'TE EN ÇOK GOL ATAN TAKIM
76-90 dakikaları arasında tam 21 gol atan sarı-lacivertliler, bu alanda ligin en iyi istatistiğini yakalayan takım oldu. Galatasaray'da ise Fernando Muslera'nın bu sezon kalesinde gördüğü 4 golden 1'i son 15 dakikalık dilimde gerçekleşti.
Bu sezon da attığı 6 golden 2'sini son 15 dakikada bulan F.Bahçe'ye karşı, mücadelenin sonunda Galatasaraylı oyuncuların daha fazla dikkat etmesi gerekiyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Hakan Çalhanoğlu'ndan geleceği için açıklama

Liverpool'da anlaşma tamam: Ronald Araujo

Manchester City'de mutlu son: Geronimo Rulli

Sergej Jakirovic'ten Premier Lig, Acun Ilıcalı ve Türkiye açıklaması!

Cristian Romero transferinde dev yarış: Inter, Atletico Madrid ve Arsenal

Manchester City, Barcelona'nın Rodri teklifini reddetti!

Chelsea'de yaprak dökümü! Tam 16 oyuncu gönderilecek

Parma, El Bilal Toure transferini duyurdu

Bruno Fernandes, Altay Bayındır'a veda etti

Hull City'den orta sahaya takviye: Hjerto-Dahl imzayı attı



























