Álvaro Morata takımına veda ediyor
İspanya ile Avrupa Kupasını kazanan Álvaro Morata Milano yolcusu...
31 yaşındaki İspanyol forvet ve milli takım kaptanı, Madrid'de sağlık kontrollerinden geçti. Gazzetta dello Sport'a göre, Atletico Madrid'den ayrılıp dört yıllık sözleşme ve 13 milyon euro karşılığında İtalya'nın kuzeyindeki Milano'ya gitmesi an meselesi.
İtalyan medyasına konuşan Morata, "Zlatan, takım ve antrenör tarafından bana çok güvenildi. Başlamayı sabırsızlıkla bekliyorum. Şimdi ailemle tatile çıkacağım, aksi takdirde antrenman yapıyor olurdum" dedi. Ayrıca, "İtalya'da bana inanılmaz bir saygı gösterdiler. En iyi yıllarımın henüz önümde olduğunu biliyorum. Milan gibi büyük bir kulüpte olmak istiyorum" diyerek yeni meydan okumasını doğruladı.
İtalyan medyasına göre, Morata'nın Milan ile ilk maçı, 13 Ağustos'ta Torino'ya karşı oynanacak olan Berlusconi Kupası olabilir.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Wolfsburg, Bundesliga'ya veda etti!

Salih Özcan, Borussia Dortmund'dan resmen ayrıldı

Lille'de Bruno Genesio dönemi sona erdi!

Milan'da Massimiliano Allegri dönemi sona erdi!

Acun Ilıcalı kutlamalarda taraftara müjdeyi verdi

Udinese, Gökhan İnler'in sözleşmesini uzattı

Maurizio Sarri'nin yeni adresini duyurdular!

İngiltere sokaklarında Türk bayrakları dalgalanıyor!

Ousmane Dembele'den Luis Enrique'ye övgü

İtalya'da kaos çıktı: Teknik direktör
























