Altyapı için çalışmaya devam!..
Ünal Aysal, Galatasarayımız ile Wattenscheid arasında yapılan işbirliği anlaşmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray ile Wattenscheid arasında işbirliği anlaşmasında açıklama yaptı.
Ünal Aysal, imza sonrası yaptığı açıklamada; "Galatasaray'ın Avrupa'daki altyapısını geliştirmek için bir sürü çözümler arıyorduk. Neticede Galatasaray'ın hem geçmişiyle hem de Türkiye'ye gelen Türk oyuncuların membağı olarak seçtiğimiz Wattenscheid ile böyle bir anlaşma yapmak durumuna geldik. Sorunlarımızı çözdük, bütün konularda mutabık kaldık. Bugün de anlaşmayı imzaladık. Bunun temelindeki esas düşünce yatırımı genç oyunculara yapmak. Hem Avrupa'daki hem Türkiye'deki gençlerimizi değişimli olarak kendi sahalarımızda etğitmek ve ileriye dönük olarak da bugünkü altyapı sorunlarımızı tamamen ortadan kaldırıp, örnek bir altyapısı güçlü kulüp olmak yolunda gerekli adımları atmaktı.
Bugün parlamento başkanı, bölge başbakanı ve diğer baknalarla görüşmeler var. Misafir olarak gördüğümüz bir ülkede kendimizi tanıtmak ve amacımızı anlatmak için bu tür görüşmeler yapmamız şart ki ileride daha rahat olabilelim"
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Alexander Sörloth'tan Juventus için; "Yorum yok!"

Manchester City'de Maresca için 20 milyon euroluk anlaşma!

Jose Mourinho ayrılığa engel oldu: Gonzalo Garcia

Bayern Münih'ten Laimer için karar!

Inaki Pena'nın yeni adresi belli oldu!

Inter, Palestra transferinde sona yaklaştı

Al Ahli'den Thiago Almada için teklif

Roma'dan Greenwood için teklif hazırlığı

Nico Williams'tan geleceği için çarpıcı sözler

Thibaut Courtois: "Real Madrid'de bırakmak istiyorum"


























