Almeida için flaş açıklama!
Galatasarayımızda başkan Ünal Aysal'ın daha önce görüşmeler yaptığı Hugo Almeida için menajeri "transfer bitti" dedi. O sözler!
Radyospor

Portekizli golcünün 7 aydır temsilciliğini yapan Akbulut ise, "Bu hafta içerisinde Almeida Galatasaray'a transfer olabilir. Biz başkanla zaten anlaştık" dedi.
YÜZDE 99 OLUR. BU HAFTA İÇERİSİNDE NETLEŞİR
Radyospor'un sorularını yanıtlayan Ümit Akbulut, "Hugo Almeida, bugün Türkiye'ye geldi. Türkiye'de kalmak istiyor. Başkan Ünal Aysal'la çok pozitif bir görüşme yaptık. Bu hafta imzalar atılır diye düşünüyorum. Galatasaray'a imza atma olasılığı yüksek. Bu hafta içerisinde yüzde 99 bir neticeye varırız.
Başkan tatilini iptal ederek, bu görüşme için İstanbul'a geldi. Ofisinde yaptığımız görüşmede Almeida'ya 'Beğendiğimiz bir oyuncusun, takımda seni görmek istiyoruz. Ama hoca kararı verecek' dedi. Biz şimdi haber bekliyoruz" şeklinde konuştu.
ALMEIDA GALATASARAY'DA OYNAMAK İSTİYOR
FIFA menajeri Akbulut, "Almeida, 3 buçuk yıl Türkiye'de oynadı. Burada olmaktan çok mutlu. Ama Beşiktaş'tan son yapılan hamleler çok hoş değildi. Kendisine saygısızlık yaptığından bahsediyor. Artık Beşiktaş çağırsa bile Almeida tekrar Beşiktaş'a gitmeyi kabul etmez. Çok teklif olmasına rağmen Galatasaray'ı bekliyor. Türkiye'nin en büyük kulübü olarak Galatasaray'ı gördüğü için bekliyor ve burada kalmak istiyor. Yoksa çoktan gitmişti. Beşiktaş defteri Almeida için artık kapandı" dedi.
2+1 YILLIK KONTRAT ÜZERİNDE ANLAŞTIK
Ümit Akbulut, "Başkan bizi görüşmeye boşu boşuna çağırmazdı. Ben Prandelli konusunda da büyük sorun yaşanacağını sanmıyorum. Biz toplantıda beklentimizi söyledik. Başkan teklifini sunduk ve anlaştık. Geçen hafta Çarşamba görüşmüştük, o zaman Prandelli'nin yeni teknik direktör olacağı kesinleşmemişti. Akşam belli oldu. Bu nedenle Başkan bu hafta içerisinde haber vereceğini söyledi. Bana göre yüzde 99 bu transfer gerçekleşir. Tabii ki yanılabilirim; ama olacağı yönünde bir hissim var. Biz 2+1 yıllık bir kontrat üzerine prensip anlaşması yaptık" ifadelerini kullandı.
YURTDIŞINDAN 7 TEKLİF VAR; AMA O GALATASARAY'I İSTİYOR
Akbulut, "Yurtdışından 7 tane teklif var. Olympiakos, West Ham United ve Lazio Hugo'yu istiyor; ama kendisi ve biz Galatasaray'da oynamasını istiyoruz. Bu yüzden diğer kulüplere şu ana kadar cevap vermedik" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Nefes kesen maçta Barcelona ve Inter yenişemedi!

Kim Min-jae sürprizi: "Geri dönüyor"

Manchester City'de Rodri, geri döndü!

Müller'den itiraf: "Guardiola'dan beri sağlanamadı!"

Çin'in milli takım teknik direktörüne hapis cezası

Paris Saint-Germain, Arsenal deplasmanında avantajı aldı!

Real Madrid'de Alaba, ameliyat olacak!

Real Madrid, kardeş Bellingham'ın peşinde!

Rüdiger'e 6 maç men cezası!

Real Madrid'e Mendy'den kötü haber!
