Almanya'daki sürpriz hedef
Almanya'daki gurbetçi isimleri yakından takip eden Galatasaray'ın, devre arası transfer döneminde Werder Bremen'de forma giyen Mehmet Ekici'yi alacağı iddia edildi.
Sabah
İtalyan hocanın lig maçlarında yabancı kontenjanı nedeniyle çektiği sıkıntıyı aşmak için gurbetçi oyunculara yöneldiği iddia edildi. Son iddianın imzası ise Tobias Feldhoff. Nordsee Zeitung gazetesinde çalışan Feldhoff, Roberto Mancini'nin Werder Bremen'de mutlu olmayan Mehmet Ekici'yi istediğini, Galatasaray'ın Alman ekibiyle temasa geçtiğini iddia etti.
BONSERVİSİ 5 MİLYON EURO
Bayern Münih altyapısından yetişen, Nürnberg'e kiralık gittikten sonra Werder Bremen'e imza atan Mehmet Ekici, Alman genç milli takımlarından sonra seçtiği Türk Milli Takımı'nda da 9 maça çıktı. Türkiye'den daha önce de çeşitli teklifler aldığını belirten 23 yaşındaki orta saha, G.Saray'a sıcak baktığını defalarca söylemişti. Yedek kulübesinden çıkamayan Mehmet Ekici için Werder Bremen 5 milyon Euro bonservis bedeli istiyor.
SÖZLEŞMESİ 2015'TE BİTİYOR
Münih doğumlu Mehmet Ekici, Bayern altyapısından yetişti. Ancak A takımla hiç maça çıkmadan Nürnberg'e kiralandı. Daha sonra Werder Bremen'e satılan Mehmet'in sözleşmesi 2015'te sona eriyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Berke Özer, Lille'i yaktı!

Celta Vigo, üç puanı üç golle aldı!

Ünlü başkan Marinakis, Yunanistan'da yargılanıyor!

Inter, sahasında sürprize izin vermedi!

4 gollü maçta Karabağ ve Chelsea yenişemedi

Real Madrid'in yeni bonservissiz hedefi: Dayot Upamecano

Joan Laporta'dan Lamine Yamal'a büyük destek

Bale: "Real Madrid'in 9 numaraya ihtiyacı var"

Paris Saint-Germain'e Hakimi'den kötü haber!

PSG - Bayern Münih maçına Luis Diaz damgası: Attı, attı, atıldı!























